Gratis RenovatieCoaching voor appartementen

Ben je eigenaar van een appartement, syndicus, of Vereniging voor Mede-Eigenaars (VME), dan geniet je vanaf 1 april 2022 van gratis advies van de RenovatieCoach voor energiezuinige ingrepen aan je appartementsgebouw of residentie.

Energiezuinig renoveren is niet alleen goed voor je energiefactuur, steeds meer wettelijke bepalingen rond woningconformiteit maken renovatiewerken verplicht, zoals bijvoorbeeld voor dakisolatie en dubbele beglazing. En dit voor zowel verhuur als in eigen bezit.

Vraag je gratis advies aan

Maar geen nood, de volgende 3 jaar kan je gratis rekenen op onze deskundige begeleiding, zodat de werken efficiënt en conform alle nieuwe richtlijnen verlopen. Je kan ook beroep doen op ons advies voor energievriendelijke (collectieve) verwarmingssystemen, gevel- en vloerisolatie, hernieuwbare energietechnieken. Ons advies is van A tot Z en omvat:

 • Opmaken indicatieve prijsraming van de werken
 • Opmeten gebouw + opmaak van plannen
 • Administratie rond vergunningen
 • Opmaak bestek en meetstaat
 • Opvragen en beoordelen van vergelijkbare offertes (3/werk)
  • Indien gewenst: organiseren van extra vergadering ter evaluatie offertes
  • Mogelijk in de kantoren van Intercommunale Leiedal
 • Gunning van de werken in overleg met VME - syndicus
 • Opmaken en opvolgen van strakke planning
 • Advies en eerste aanspreekpunt voor bouwheer en aannemers
 • Werfopvolging / werfcontrole – nacalculatie – oplevering 

Vermijd dat je woning ongeschikt wordt verklaard en vul snel onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te boeken. Heb je nog vragen, of wil je liever dat we onze diensten bij jou komen voorstellen, neem dan contact op via energiehuis@warmerwonen.be of via tel. 056 24 16 19.

 

Ik doe beroep op het gratis advies van de RenovatieCoach

Selecteer de gemeente waar de renovatie zal plaatsvinden.
crab_address
Address Fields Are Loading...
Privacyverklaring
Wanneer u een beroep doet op onze dienstverlening, diensten of producten aankoopt of onze website bezoekt, kunt u bepaalde gegevens bij ons achterlaten. Dit kunnen persoonsgegevens zijn.
De gegevens worden gebruikt voor verschillende verwerkingsdoeleinden met variabele bewaringstermijnen.
 
In het kader van de uitvoering van onze taken van algemeen belang, verwerken wij uw persoonsgegevens uitsluitend voor de realisatie van deze doeleinden.
We delen uw gegevens enkel met instanties waartoe we een wettelijke verplichting hebben – bijvoorbeeld in het kader van de opvolging van subsidieprojecten, tenzij mits expliciete toestemming van de betrokkene.
 
Tevens maken wij gebruik van diverse gegevens in het kader van onze wettelijke opdrachten als lokaal bestuur. Dit kunnen gegevens zijn die we niet rechtstreeks van u hebben verkregen.
 
U hebt steeds het recht tot inzage, verbetering en vervollediging van de gegevens die wij bijhouden van u. U hebt het recht om bij het einde van het project (en na de wettelijk vereiste termijnen van bewaring) toe te zien op het wissen of de pseudonimisering of anonimisering van uw gegevens.
Het volstaat om daarvoor een mailtje te sturen naar dpo@leiedal.be
 
Binnen de werking van onze diensten kunnen we foto’s of opnames maken waarop ook bezoekers of gebruikers van onze dienstverlening te zien zijn. We maken hier een duidelijk onderscheid tussen niet-gerichte en gerichte beelden:
 
Niet-gerichte beelden brengen geen specifieke personen herkenbaar in beeld, maar schetsen eerder een algemeen sfeerbeeld. Wij kunnen deze beelden gebruiken voor didactische, opleidings- en/of promotionele doeleinden, zowel in gedrukte media als op digitale media.
Bij gerichte beelden gaat het om individuele afbeeldingen of afbeeldingen waarin één of enkele personen tijdens een groepsactiviteit worden uitgelicht of een afbeelding waarvoor wordt geposeerd. Voor het gebruik van dergelijke beelden zal telkens uitdrukkelijk toestemming gevraagd worden aan betrokkene en aangeduid worden voor welke kanalen de foto(‘s) gebruikt zullen worden. U kan deze toestemming ook steeds intrekken.