RenovatieCoach

Wil je comfortabel wonen en besparen op je energiefactuur?

Wie zijn woning energiezuinig wil renoveren, botst op heel wat hindernissen. Je moet de beste keuzes maken naargelang de kosten, er is de brede waaier aan technieken en materialen, de meerwaarde van de woning is onzeker, het landschap van premies en subsidies verandert voortdurend… Wie wil renoveren, twijfelt. Toch wil je zeker zijn van je investering voor de toekomst.

Juiste keuze voor de toekomst

Voor de Eerste Hulp Bij Renoveren is er in Zuid-West-Vlaanderen de RenovatieCoach. Deze mensen, ondertussen samen één team van 6 mensen, helpen alle inwoners van Zuid-West-Vlaanderen bij het maken van duurzame keuzes voor de renovatie van hun woning. Dankzij de RenovatieCoache blijf je niet steken bij oplapwerk, maar maak je de juiste keuzes voor de toekomst.

Vraag je gratis huisbezoek aan 

 

team renovatiecoach

Wat doet de RenovatieCoach ?

  • De RenovatieCoach biedt je ondersteuning op maat bij alle stappen van het verbouwingstraject
  • Hij schat het werk en de kosten in, ook bij de aankoop van een woning
  • Hij maakt een stappenplan op om de werken naadloos op mekaar te laten aansluiten en lock-ins te vermijden
  • Hij berekent en maximaliseert je energiebesparing
  • Vraagt offertes op bij deskundige energiebewuste aannemers en treedt op als aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken.
  • Hij zorgt dat je geen enkele premie of lening misloopt
  • Hij kijkt of de renovatie goed is uitgevoerd, zodat je je aannemer met een gerust gemoed kunt betalen.

 

Eerste bezoek gratis

Een eerste huisbezoek met advies is gratis. Voor de rest bepaal je zelf waarvoor je ondersteuning wenst te gebruiken. Voor een begeleidingstraject op maat geldt een uurtarief van 50€ excl. BTW. Voor sociale doelgroepen is ook het volledige begeleidingstraject gratis. Ga hiervoor zeker langs bij uw woonloket van uw stad of gemeente. Deze scherpe prijs is dankzij de steun van meerdere partners mogelijk.

De werking van de RenovatieCoach is gelinkt aan het Vlaamse Renovatiepact en de klimaatdoelstellingen met het oog op 2050. Met je renovatie draag je immers je steentje bij aan een beter klimaat.

foto gevel pilootwoning Menen

En dat is ook goed voor je eigen portefeuille: je bespaart meteen op je energiefactuur en de meerwaarde van je woning is in de toekomst warmpjes verzekerd. Met de RenovatieCoach ben je zeker van een goede investering zonder zorgen. 

 

Vraag je gratis huisbezoek aan