Professionelen schrijven zich hier in voor onze aannemers- en architectenpool 21-23

Leiedal spreekt opnieuw energiebewuste en vakbekwame aannemers en architecten aan via een open oproep. Na een grondige screening selecteert onze intercommunale een pool van aannemers en architecten die hun deskundigheid en ervaring kunnen aantonen bij een of meerdere types van energetische renovatiewerken: van de isolatie van dak en buitengevel over schrijnwerk tot gascondensatieketels, enz.

Word je geselecteerd als aannemer of architect, dan zal de RenovatieCoach van Energiehuis-WarmerWonen je introduceren bij particulieren met renovatieplannen en regelmatig offertes opvragen voor zijn klanten. We geven ook kansen aan kleinere, lokale aannemers en architecten die ambities hebben op het vlak van energetisch renoveren. De lijst met aannemers en architecten wordt ook gepubliceerd op de onze website en is voor 2 jaar geldig.

Interesse om samen met ons de woningrenovaties in onze regio naar een hoger niveau te tillen? Stel je vóór 19 maart 2021 kandidaat als aannemer of architect door onderstaand inschrijvingsformulier ingevuld terug te sturen naar energiehuis@warmerwonen.be. Heb je vragen, bel ons gerust op 056 24 16 19.

 

Inschrijving Aannemerspool 21-23

Opdrachtdocument aannemers 21-23

 

Inschrijving Architectenpool 21-23

Opdrachtdocument architecten 21-23