Aannemers, architecten en stabiliteitsingenieurs gezocht

Voor de zesde keer lanceert Intercommunale Leiedal een open oproep aan energiebewuste en vakbekwame aannemers uit haar regio om deel uit te maken van de pool van de RenovatieCoach van de intercommunale. De oproep geldt ook voor architecten en voor stabiliteitsingenieurs.

De RenovatieCoach ontzorgt huishoudens bij het energiezuinig renoveren van hun woning. Als geselecteerde aannemer, stabiliteitsingenieur en/of architect van de pool zal de RenovatieCoach je introduceren bij particulieren met renovatieplannen en regelmatig offertes opvragen voor zijn/haar klanten. Bovendien treedt hij/zij op als tussenpersoon voor bouwheer en helpt hij/zij bij het correct opvragen van premies en leningen. Ondertussen begeleidde de RenovatieCoach op vijf jaar tijd al meer dan 3.000 gezinnen in Zuid-West-Vlaanderen.

Na een grondige screening selecteert Leiedal een pool van aannemers, stabiliteitsingenieur en architecten die hun deskundigheid en ervaring kunnen aantonen bij een of meerdere types van (energetische) renovatiewerken: van de isolatie van dak en buitengevel over schrijnwerk tot warmtepompen, of voor de draagkracht balken bij uitbouw of openingen, barsten, enz.

Ook kleinere, lokale aannemers, stabiliteitsingenieurs en architecten die ambities hebben op het vlak van energetisch renoveren komen in aanmerking voor de pool. De lijst met aannemers en architecten wordt gepubliceerd op de website www.energiehuis-warmerwonen.be en is voor 2 jaar geldig.

Interesse om samen met de RenovatieCoach de woningrenovaties in onze regio naar een hoger niveau te tillen? Stel je vóór 31 januari 2023 kandidaat als aannemer of architect door het inschrijvingsformulier hieronder ingevuld terug te sturen naar energiehuis@warmerwonen.be. Heb je vragen, bel ons gerust op 056 24 16 19.

Invuldocument aannemers

Opdrachtdocument aannemers

Invuldocument architecten

Opdrachtdocument architecten

Invuldocument stabiliteitsingenieurs

Opdrachtdocument stabiliteitsingenieurs