NIEUW Begeleiding door de RenovatieCoach bij aankoop woning

NIEUW Begeleiding door de RenovatieCoach bij aankoop woning

De RenovatieCoach komt voortaan ook mee wanneer je je droomwoning bezoekt, om samen met jou uit te zoeken of je een goede aankoop doet en welke renovatiewerken nodig zullen zijn. Op zo’n moment is het onafhankelijk advies van een expert onontbeerlijk. 

Wij begeleiden je graag door dit complexe proces om weloverwogen beslissingen te maken die tegelijk bijdragen aan een energiezuinige en toekomstbestendige woning:

  1. Advies omtrent de staat van de woning algemeen: Zijn er vochtproblemen, waar zijn er energieverliezen, zijn er veiligheidsproblemen,…
  2. Advies omtrent de geschikte investeringen: Welke energetische ingrepen zijn vereist om aan de wettelijke labelsprong te komen en in welke volgorde worden ze best aangepakt. Raming van de te verwachten kosten. Welke financiële steunmaatregelen zijn er.

De begeleiding kan uitgebreid worden met:

  • De opmaak van een volledig opmetingsplan van de woning,
  • Het opvragen en beoordelen van offertes
  • De opmaak van een stedenbouwkundige melding of vergunning voor werken waar geen architect vereist is
  • De bouwcoördinatie.

Voor de opgesomde inbegrepen begeleidingstaken rekent de RenovatieCoach een vergoeding aan van 62,27€/ u exclusief btw. We schatten deze begeleiding (bezoek, verslag, beantwoorden vragen,...) in op een tijdsbesteding van ongeveer 6u. De verrekening zal gebeuren op basis van de effectief gepresteerde uren. De minimum tijdsbesteding is 3u, verplaatsing inclusief.

Heb je interesse of ken je iemand die op het punt staat een nieuwe woning te kopen, vraag aan of stuur door naar de RenovatieCoach via www.energiehuis-warmerwonen.be

 

Maak een afspraak

 

Deze mensen kochten een woning die heel mooi was geschilderd en afgewerkt. Helaas merkten ze pas na de aankoop op dat er serieuze vochtproblemen opdoken. Het gevolg was dat er onvoorziene kosten bij kwamen voor het verwijderen van het pleisterwerk en injectie van de muren. Op deze zaken kan de RenovatieCoach wijzen tijdens het bezoek en neemt hiervoor een vochtmeter mee.

Vochtproblemen

 

Vochtproblemen