RenovatieCoaching voor particulieren

Beslissen om je woning te renoveren doe je niet zomaar. Je hebt er lang over nagedacht en het nodige budget vrijgemaakt. Je wil dan ook niet ondoordacht te werk gaan. Met de RenovatieCoach loopt je renovatie op wieltjes. We verlenen gratis en vrijblijvend renovatieadvies aan huis, maar ook stapsgewijze renovatiebegeleiding van jouw huis. We helpen iedereen met alle mogelijke renovatieleningen en -premies. 

 

Begeleiding bij renovatie

Heb je concrete verbouwplannen? Wil je jouw woning energiezuinig maken? Dan zit je goed bij de RenovatieCoach. Wij bieden renovatiebegeleiding op maat van jouw woning en budget. Onze coaching is bovendien gratis én onafhankelijk.

 

Ik wil me laten begeleiden

 

Lore leest de planning af

Begeleiding bij aankoop

Begeleiding bij aankoop

Ook wanneer je op het punt staat je droomwoning aan te kopen en je op huisbezoek mag met de makelaar, staat de RenovatieCoach voor je klaar. Wij gaan mee op huisbezoek en onderzoeken samen met jou of je een goede aankoop doet, maar ook welke energetische werken zullen nodig zijn en hoeveel dit kost.

 

Vraag de RenovatieCoach mee

Energie sparen

Ook als je niet meteen wil renoveren, kan je toch al heel wat energie sparen. Onze energiesnoeiers komen bij je thuis langs om samen met jou te bekijken hoe je zuiniger met energie kan omspringen.

Wil je zelf aan de slag, dan lees je hier ook onze voornaamste tips

Ga zelf aan de slag

energiesparen

Aannemers aan het werk

Aannemer zoeken

Eenmaal je beslist te renoveren moet je op zoek naar de geschikte vakmensen. De RenovatieCoach selecteerde voor jou een pool van vakbekwame en energiebewuste aannemers. We helpen je graag verder met het opvragen en vergelijken van offertes. Je kan ook zelf onze lijst raadplegen.

Raadpleeg onze aannemerspool

 

Handige tools

Sta je nog aan het begin van het renovatieproces en wil je al eens kijken wat de huidige staat is van jouw woning, dan kunnen deze handige tools alvast helpen.

 

Zij deden het je voor

Deze mensen werkten voor hun renovatie samen met de RenovatieCoach. Lees hun ervaringen. Volg ook zeker onze facebookpagina voor meer getuigenissen en tips van onze coaches. Bekijk ook onze video